Vloeren

Tegels kunnen kleine ruimtes groot maken.

We komen ze op veel plaatsen in de woning tegen. Keuken, badkamer en toilet zijn voor de hand liggende plaatsen waar tegelwerk wordt toegepast. Makkelijk schoon te houden, en ze worden (bijna) niet aangetast door vocht.

 

Toch heeft het werken met tegels ook andere voordelen.

 

Met de huidige motieven, kan zelfs het toilet een aangename ruimte worden, de toch wat kleine badkamer wordt door het gebruik van grotere tegels optisch vergroot. In de keuken kunnen door gebruik te maken van verschillende motieven op wand en vloer mooie combinaties gemaakt worden.

Tegels in combinatie met vloerverwarming verhoogt het comfort.

 

Er is niets zo vervelend, om in keuken, badkamer of toilet te lopen over een koude tegelvloer. De vloerverwarming, die nu alweer zo’n 10 jaar is ingeburgerd, levert een plezierige bijdrage aan uw woning, en kan een goede vervanger of aanvuller zijn op de traditionele radiatoren verwarming.

 

Leggen & lijmen…
Als alle ingrediënten aanwezig zijn, dan komt het aan op de kunst van het leggen en plakken. Passen in het vlak, egaal en strak. Rekening houden met hoek en lengtemaat, formaat van tegel of steen.

Het resultaat moet tellen. Trots op een vloer of een wand. Wij gaan voor het resultaat, secuur, omdat we er in alle gevallen iets moois van willen maken. Het is uw vloer, maar ook een beetje van ons.

Meer weten of interesse?